Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

Příspěvky

PředVánoční herna dne 17.12.2013

9. 12. 2013

| Rubrika: Aktuality

Milé maminky, v úterý 17.12.  Vás zvu na předvánoční hernu, od 9:00 hod, na programu drobná výtvarka  (přání, jmenovky na dárky)  + volná herna pro děti. kdo má např. napečeno - přineste ochutnat :)

 

Článek ze Zpravodaje

11. 10. 2013

| Rubrika: Aktuality

Klub maminek s dětmi Píšť - sportovní zpravodajství - Olympiáda pro děti - 30.8.2013

 Tolik zlatých olympioniků pohromadě se vidí málokdy. Poslední prázdninový pátek přivítala zahrada u MŠ malé reprezentanty  z Mateřského centra a Mateřské školy.  Klub maminek s dětmi Píšť totiž pořádal 2. Olympijské hry pro děti. V den této dlouho očekávané sportovní události nám vyšlo krásné slunečné počasí.

 Po slavnostním zahájení a řádné rozcvičce začaly děti podávat vysoké sportovní výkony v soutěžích: na průlezkách, výkop na bránu, přetahování lanem, hod do koše, běh na 20m, slalom s míčkem na raketě či naběračce... Děti se zapojily s velkým elánem a i nejmenší dvouletí účastníci dali do svých výkonů vše. Po každé zvládnuté disciplíně získaly malou odměnu - povolený doping.

Největší úspěch  a ovace zaznamenalo přetahování lanem, kdy soutěžící děti přetáhly nejprve jednoho, dva a nakonec i tři tatínky!  Téměř 30 nadšených dětí, to už je velká síla! 

Po této disciplíně byla vyhlášena přestávka pro poradu s "trenéry".  Děti i trenéři (rodiče) si odpočinuli a občerstvili se výbornými buchtami, které napekly maminky z Klubu. Po absolvování všech disciplín byly děti po zásluze honorovány zlatými (čokoládovými) medailemi a začala volná zábava.

Příjemné odpoledne jsme zakončili opékáním párků a takto jsme se ve sportovním duchu rozloučili s prázdninami i s těmi dětmi, které letos opustily Mateřské centrum a od září nastoupily do Mateřské školy.

Jana Plačková

 

 

Změna v kurzu Cvičení !!!

12. 9. 2013

| Rubrika: Aktuality

Nové rozdělení skupinek !!! Každý čtvrtek  ve:

8:30 miminka

9:30 batolata

 

Maminky, prosíme omlouvejte se!

29. 8. 2013

| Komentářů: 0

| Rubrika: Aktuality

Maminky, pokud se z jakéhokoliv důvodu nemůžete dostavit na Cvičení, prosím omluvte se alespoň 1 den dopředu - do středy večera 18ti hodin, stačí zaslat SMS na tel. č. 604775328. Když víme kolik Vás bude chybět, můžeme spojit hodiny a tím ušetřit výdaje. Děkujeme

 

Kurzy Cvičení opět od září 2013

6. 8. 2013

| Rubrika: Aktuality

 

Milé maminky, od září budou opět probíhat kurzy Cvičení s miminky a Cvičení s dětmi...

Kdo má zájem navštěvovat je i ve šk. roce 2013/2014, prosíme nahlaste se během srpna na email - klub.pist@seznam.cz, s uvedením jména, jména dítěte a data jeho narození - pro případné vytvoření skupinek (veliké 3leté děti nám odcházejí do školky).

O začátku kurzu Vás budu informovat emailem. Budeme rády, pokuď to rozešlete známým maminkám s miminky i většími dětmi do 3 let, které by mohly mít zájem se přidat. 

 

Volná herna...

19. 5. 2013

| Rubrika: Aktuality

Volná herna bude v úterky začínat od 10ti hodin, jelikož na 9h bude v MC probíhat Angličtina pro děti.  díky za pochopení

 

Plavání Bobrovníky !

16. 1. 2013

| Rubrika: Aktuality

nahled-letak.jpg  

 

Angličtina pro děti

24. 10. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Aktuality

 

Od středy 31.10. bude v Mateřském centru probíhat Angličtina pro nejmenší (3-4 roky) od 9  do 10ti hodin. Angličtinu budou navštěvovat školkové děti, máte-li pro své děti zájem, můžete se přidat. Cena 1350,- na 4 měsíce, tzn. cca 80,- na lekci. 

Lektorka p. Pechatá z Art of Language Kravaře. 

Program jako v bežné MŠ, jen v anglickém jazyce. Žádný dril, žádná gramatika. Lektorka na děti mluví pouze anglicky, jednoduchými větami.

V první lekci si rozdali sešity, probírali my name is..., thank you, hello, vybarvovali dveře a okna v domečku - tzn. barvy pastelek apod, vše hravou formou, děti se hravě přizpůsobily kupodivu - rozuměly. Lektorka to s dětmi báječně umí. Michalka by chtěla aby s nimi paní učitelka byla i nahoře ve školce :D

Více info o stylu výuky na http://www.anglictina-vyuka.cz/uvod

 

Cvičení opět od září !!!

21. 8. 2012

| Rubrika: Aktuality

Začínáme ve čtvrtek 6.9.

9h - Cvičení s miminky...

10h - Cvičení s dětmi...

Kdykoliv se můžete přidat......

 

 

Od 4.9. také opět Volná herna ! od 9h

od 5.9. Dovádění na hřišti ! - od 15:30hod, pouze za hezkého počasí na zahradě MŠ

 

 

Cvičení s miminky.....od 16.2.2012

2. 2. 2012

| Rubrika: Aktuality

Cvičení pro miminka od 3 měsíců cca do 1 roku - i více, pro samostatně nechodící děti.....

Cvičí Lenka Mentziková, DiS. - fyzioterapeutka a laktační poradkyně, která vede tyto kurzy  v Píšti pro větší děti, v Darkovicích a Hati.  Hodina probíhá každý čtvrtek od 9 - 10 hod. 

Cvičení je zaměřeno na psychomotorický rozvoj kojence, zpívánky, říkanky, babymasáže, nácvik manipulace s miminkem, podpora kojení, přednášky na téma moderní péče o děti (kojení, zavádění příkrmů, zoubky, botičky apod.).

-       Cena za lekci 40,-.    S sebou měkkou podložku (karimatku) nebo deku... Přijďte vyzkoušet!

 Kdykoliv se můžete přidat......

Přihlášky e-mailem na klub.pist@seznam.cz nebo jako sms na tel.č. 604 775 328.

Nezapomeňte:  Děti mají rády děti !

Těšíme se na setkání s Vámi !