Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravidla

  1. Zapište se prosím při každém příchodu do Klubu do Knihy návštěv.  
  2. Vstup do prostor klubu je pouze v přezůvkách (popř. ponožkách) ! Platí jak pro děti, tak i  maminky. Oblečení a obuv odkládejte na místo k tomu určené. Kočárky prosím nechávejte v předsíni, nikoliv před toaletami.
  3. Odpovědnost za dítě nese doprovod dítěte po celou dobu pobytu v Klubu. V případě úrazu dítěte nebo poškození majetku dítětem, během návštěvy Klubu maminek s dětmi, zodpovídá za dítě rodič.
  4. Případný placený program maminka zaplatí ihned při vstupu. 
  5. V klubu je dětem k dispozici nočník, dětské prkénko nebo WC, přebalovací podložka, maminka vše po svém dítěti uklidí.
  6. Maminky důkladně zvažte aktuální zdravotní stav svého dítěte, nevoďte do klubu děti s infekčními chorobami. Totéž platí i pro nemocné maminky!
  7. Při používání elektrických spotřebičů (rychlovarná konvice) je vždy při odchodu vytáhněte ze zásuvky! Dodržujte bezpečnostní pravidla práce s těmito spotřebiči. Nepřenášejte spotřebiče mimo kuchyňku. Použité nádobí po sobě umyjte. V klubu je k dispozici káva, čaj, sirup apod. Dáte-li si kávu, prosíme o příspěvek 5,- Kč (na zakoupení další).
  8. Před odchodem ukliďte spolu s dítětem používané hračky, případný nepořádek po konzumaci jídla dítětem.
  9. Podpisem těchto pravidel souhlasíte s použitím pořízených fotografií či videa, kde může být zachyceno Vaše dítě nebo Vy k propagačním účelům - na www. stránky či výzdobu Klubu. 
  10. Za ztrátu osobních věcí Klub neručí.
  11. Podpisem v Knize návštěv rovněž souhlasíte s těmito pravidly.